Maminbaba Anyacsinosító Hetek!

2016-02-08 08:02:47

Fogyásoddal most duplán nyerhetsz!!!

Ismerős az állapot, amikor szemed fénye világra jötte előtti éned köszönőviszonyban sincs a jelenlegivel? unsure hangulatjel

Mi mégis nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk a maminbabás anyukáktól, akik fogynak, csinosodnak a Maminbaba által.

Örömmel meghallgatjuk a Te történetedet is, hogyan hatott életed bármely területére a Maminbaba!

Azok között, akik megírják nekünk fogyásuk, csinosodásuk történetét és vállalják a facebook nyilvánosságot, értékes nyereményeket sorsolunk ki, valamint egy oklevéllel is megajándékozzuk őket. OLVASS TOVÁBB!

A súlyban mérhető változások mellett a Maminbaba remekül formálja az alakot. A koreográfiák felépítése, rendszeres gyakorlása esztétikusabbá teszi vonalainkat. Zsírégető hatásáról korábbi cikkünkben olvashatsz. Ha a mozgás mellett a táplálkozásunkra is odafigyelünk, még látványosabb eredményeket érhetünk el. Ez összességében hétköznapjainkat is jobbá teszi, a családi életünkre, az önbizalmunkra, álló-, és tűrőképességükre is nagy hatással van, ami –lássuk be- megfizethetetlen ;-) A tánc, a zene örömmel tölti el lelkünket. 

ÍGY NYERHETSZ: Küldj egy fogyás előtti és egy fogyás utáni fotót az anyacsinosodas.maminbaba@gmail.com email címre! Írd le, mennyit fogytál kilóban, és/vagy centiben mérve és ezt mennyi maminbabázással érted el! Ha mást is tettél a fogyás érdekében, azt is írd bele a történetedbe! Leginkább pedig arra vagyunk kíváncsiak, milyen változást tapasztaltál a csinosodásod által. Hogy érzed magad a bőrödben? Mit szól a párod, a környezeted az új énedhez? :-) Azt is áruld el, kihez jársz Maminbaba órákra!

Nyereménysorsolás: nincs szavazatgyűjtés és nem a kilók vagy a centik döntenek, hiszen a fogyásoddal Te már biztosan nyertél! Itt már csak a szerencse számít. 
Nevezési határidő: március 7. Sorsolás: március 8.

Kövesd a facebook eseményt is! Hasznos infókat osztunk meg!  

Mi megmutattuk, mutasd meg Te is!  

 hangulatjel


 

vissza a hírarchívumba