OKTATÓKÉPZÉS

JÓ DÖNTÉS! ITT A HELYED!

Örülök, hogy Téged is érdekel a Maminbaba oktatóképzés!

2018-ban újabb trénerképzés indul kendőkötéssel bővítve!

Táncolj a babáddal és légy részese a maminbabás életérzésnek! Legyél Te az országos franchise hálózatunk egyik új trénere!

Kattints ide a videónkhoz!

A képzés négy hétvégét vesz igénybe és természetesen gyermekeddel együtt vehetsz részt rajta! Te is tagja lehetsz a Maminbaba oktatói csapatának!

A Maminbaba oktatóképzés során a trénerek alkalmassá válnak arra, hogy - a szakmai kritériumoknak megfelelően - önállóan tartsanak Maminbaba órákat, maguk készítsenek a zeneszámokhoz koreográfiákat, aminek természetesen meg kell felelnie a Maminbaba hordozós mozgásforma követelményrendszerének. Széles körű ismeretet szereznek az anatómiailag helyes babahordozásról, és a Maminbaba órákon erre vonatkozóan is képesek információt és segítséget adni az anyukáknak. Az oktatáson részt vevők alapos elméleti képzésében gyógytornász – hordozási tanácsadó is részt vesz. A Beli Buba hordozós iskolával együttműködve - Európában egyedülálló módon! – beépítettük a kendőkötés elméletét és gyakorlatát is a képzési rendszerünkbe, hogy az oktatóink szakszerűen fel tudják kötni az anyukákra babáikat kendőben, illetve csatos és mei-tai hordozókban egyaránt, ezzel is mélyítve a szakmai hátteret, biztonságot. Mi nem elégszünk meg félmegoldással a hordozás terén sem, mert nekünk fontos a Te és a babád biztonsága, egészsége és kényelme! A Beli Buba Babahordozó Iskola továbbképzésével babahordozási tanácsadóként is dolgozhatnak oktatóink.

Szakmai elhivatottságunkról itt olvashatsz.

Egyre több olyan szakember van a Maminbaba csapatában, akik tudásukkal, tapasztalatukkal erősítik a szakmai hátterünket. Többek között gyógytornász, intimtorna specialista, szoptatási tanácsadó, versenytáncos, gyógypedagógus, dietetikus, hordozási tanácsadó, testnevelés tanár és sok edző.

Részletekért, bővebb információért írj ide: maminbaba.oktatokepzes@gmail.com

Az évek során egyre több rendezvényre hívnak minket bemutatót tartani. Rendszeresen fellépünk az országos babaexpokon és családi, kisbabás rendezvényeken. Minden évben részt veszünk a Születés Hete és a Babahordozó Hét programjain. Táncos Családi Piknikünkön hatalmas élmény volt annyi anyukával együtt maminbabázni!

Folyamatosan bővül az országos tréneri csapatunk. Az a karácsonyi ajándék, amivel az oktatók megleptek, bizonyítja, hogy jól érzik magukat a csapatban és jól döntöttek, amikor belevágtak. :-)

Megosztom Veled néhány - korábban végzett - Maminbaba oktató levelét, akik a képzésről írták le a tapasztalataikat.

Tóth Ágnes Klaudia:

„Örülök, hogy rátaláltam a Maminbaba-Hordozós latin fitnessre! Mostanra 10 évvel ezelőtti formámat nyertem vissza, 1 év alatt 15 kg mínusz. A kisfiam és én is imádjuk. :) Ráadásul egy remek csapat része lehetek, az oktatókkal sokat segítünk egymásnak, barátságok szövődtek (oktatókkal és hozzám járó anyukákkal is). Jó ez a Maminbabás életérzés, köszönöm, hogy a részese lehetek!!”

Pólya-Varga Judit:

„Maminbaba oktatónak lenni JÓ!
Az oktatóképzés 3 hétvégéje izgalmas volt és tényleges kikapcsolódás, mivel gyerek nélkül mentem. Pedig majdnem megfutamodtam, amikor "alkalmassági vizsgát" kellett tenni saját koreográfiával, de Enikő bíztatott, lelkesített, a videómat megdicsérte, ez lendületet adott a folytatáshoz. A hordozás remek dolog, jó a babának és az anyának egyaránt, a dinamikus zenékre végzett táncos mozgás pedig amellett, hogy egészséges, még élvezetes is. A Maminbaba nagy találmány, örülök, hogy a mindennapjaim része lett! Ha egy nap nem maminbabázok, hiányérzetem van. Függő lettem!:)
Kívánom minden anyukának ezt a Maminbaba-életérzést!"

Czinkóczi-Dori Szilvia:

„Maminbaba sok mindent magában foglal számomra: a zene, a tánc, a mozgás élvezete mellett, jó érzés emberileg és szakmailag is szervezkedni az anyukák és babáik közt, élő közösséget építeni, közösen táncolni, új koreográfiákat kitalálni, órák után csevegni.”

Szalontai Vanda:

„Éreztem, hogy ezt nekem találták ki!
A KÉPZÉS:
Nagyon jól felépített hétvégék voltak. A Maminbabával kapcsolatban minden hasznos tudnivalóról szó esett, és a "tananyagban" is benne volt! Szóval teljesen átfogó és alapos képzésben volt részünk. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam! Olyan csapathoz csatlakozhattam, ahol megtanultam tovább adni azt, amiben hiszek, amivel maximálisan tudok azonosulni! A Hordozás, a Kötődő nevelés, a Sport szeretete és fontossága! Ha szeretsz mozogni, emberekkel foglalkozni, és hordozol, vagy szemezel a hordozással itt a helyed az oktatók között! Csak nyerhetsz vele! Nem tudod ellógni az edzést, mert TE tartod! :) Egészségesebb leszel, fittebb leszel, csinosabb leszel, szexibb leszel, és természetesen fejleszted a babádat is a hordozás és a tánc által! A ritmusérzékét, az egyensúlyát, a mozgásfejlődését, ami a beszédfejlődésére is kihat!
Valóban csak nyerhettek vele!!!”


Biztos vagyok benne, hogy Neked is ilyen jó tapasztalataid lesznek a következő Maminbaba oktatóképzés után! Már csak jelentkezned kell! :-)

Írj ide: maminbaba.oktatokepzes@gmail.com

Üdvözlettel

Molnár Enikő, fitness és Maminbaba tréner, franchise tulajdonos

Maminbaba - Hordozós latin fitness
30/411-8441
www.maminbaba.hu
www.facebook.com/Hordozoslatinfitness

Maminbaba a médiában

Korábbi megjelenéseink a
teljesség igénye nélkül:
  • - az M1 Család-barát műsorában és a
     FEM3 Caféadásában is szerepeltünk
  • - Anyakanyar cikk és a film Gubás Gabival
  • - Léleksimító rádióműsorban interjú
  • - Írt rólunk a Baba Magazin, a HelloBaby és a
      Blikk Nők is

  • Érdemes megnézni a Táncos Családi Pikniken készült egyik videót.