OKTATÓKÉPZÉS

JÓ DÖNTÉS! ITT A HELYED!

Örülök, hogy Téged is érdekel a Maminbaba oktatóképzés!

2021-ben újabb trénerképzés indul babahordozó kötéssel bővítve!

Táncolj a babáddal és légy részese a maminbabás életérzésnek! Legyél Te az országos franchise hálózatunk egyik új trénere!

Kattints ide a videónkhoz!

A képzés négy hétvégét vesz igénybe (a vírushelyzet miatt főleg online) és természetesen gyermekeddel együtt vehetsz részt rajta! Te is tagja lehetsz a Maminbaba oktatói csapatának!

A Maminbaba oktatóképzés során a trénerek alkalmassá válnak arra, hogy - a szakmai kritériumoknak megfelelően - önállóan tartsanak Maminbaba órákat, maguk készítsenek a zeneszámokhoz koreográfiákat, aminek természetesen meg kell felelnie a Maminbaba hordozós mozgásforma követelményrendszerének. Széles körű ismeretet szereznek az anatómiailag helyes babahordozásról, és a Maminbaba órákon erre vonatkozóan is képesek információt és segítséget adni az anyukáknak. Az oktatáson részt vevők alapos elméleti képzésében gyógytornász – hordozási tanácsadó is részt vesz. A Beli Buba hordozós iskolával együttműködve - Európában egyedülálló módon! – beépítettük a kendőkötés elméletét és gyakorlatát is a képzési rendszerünkbe, hogy az oktatóink szakszerűen fel tudják kötni az anyukákra babáikat kendőben, illetve csatos és mei-tai hordozókban egyaránt, ezzel is mélyítve a szakmai hátteret, biztonságot. Mi nem elégszünk meg félmegoldással a hordozás terén sem, mert nekünk fontos a Te és a babád biztonsága, egészsége és kényelme! A Beli Buba Babahordozó Iskola továbbképzésével babahordozási tanácsadóként is dolgozhatnak oktatóink.

Szakmai elhivatottságunkról itt olvashatsz.

Egyre több olyan szakember van a Maminbaba csapatában, akik tudásukkal, tapasztalatukkal erősítik a szakmai hátterünket. Többek között gyógytornász, intimtorna specialista, szoptatási tanácsadó, versenytáncos, gyógypedagógus, dietetikus, hordozási tanácsadó, testnevelés tanár és sok edző.

Részletekért, bővebb információért írj ide: maminbaba.oktatokepzes@gmail.com

Fontos! Minden e-mail-re válaszolunk! Ha néhány napon belül nem kapsz választ a leveledre, akkor szinte biztos, hogy nem kaptuk meg. Kérünk, ellenőrizd az e-mail címet, hogy nincs-e elírás és esetleg a spam mappádat is nézd meg! Ha ez sem vezet eredményre, akkor írj újra, illetve jelezd a hibát a lenti telefonszámon!

Az évek során egyre több rendezvényre hívnak minket bemutatót tartani. Rendszeresen fellépünk az országos babaexpokon és családi, kisbabás rendezvényeken. Minden évben részt veszünk a Születés Hete és a Babahordozó Hét programjain. Táncos Családi Piknikünkön hatalmas élmény volt annyi anyukával együtt maminbabázni!

Folyamatosan bővül az országos tréneri csapatunk. Az a karácsonyi ajándék, amivel az oktatók megleptek, bizonyítja, hogy jól érzik magukat a csapatban és jól döntöttek, amikor belevágtak. :-)

Megosztom Veled néhány - korábban végzett - Maminbaba oktató levelét, akik a képzésről írták le a tapasztalataikat.

Farkasné Szabó Anikó:

„A gyermekeim születése után a legjobb dolog, ami történt velem. Egy olyan közösség tagja lehetek, ami ösztönzést, támogatást ad minden téren. A csapathoz tartozás érzését továbbadhatom oktatóként is a hozzám érkező édesanyák számára. Ez az élmény újabbnál újabb tagokat vonz a helyi csoportba. Hálásan köszönöm Molnár Enikőnek, hogy mindezt lehetővé tette számunkra!”

Szabóné Szik Piroska:

„Nagyon boldog vagyok,hogy rátaláltam a Maminbabára, és belevágtam az oktatóképzésbe. Körülöttem senki nem tudta elképzelni, milyen lesz, hogyan fogom bírni, megéri-e mind anyagilag mind lelkileg. De én tudtam, hogy amiben hordozás és tánc van az csak is jó lehet! Így történt, hogy elvégeztem az oktatóképzést és azóta az anyukák az órákon nem győznek hálálkodni, hogy micsoda csodálatos dolog ez. Igen, ez nem csak egy mozgás, egy fitness óra, egy baba-mama klub! Ez egy életérzés! És bátran jelentem ki, minden szempontból megérte!"

Borsosné Törös Emese:

„7 év "babázás" után hihetetlen testi és szellemi fejlődésen mentem át azáltal, hogy Maminbaba oktató lettem. Sokkal magabiztosabb, bátrabb vagyok, könnyebben vágok bele új dolgokba és várom, keresem a továbbfejlődés lehetőségét. Mindez persze nem lenne így a fantasztikus támogató csapat nélkül, ami a Maminbaba név mögött áll.”

Csordás Enikő:

„ A legbiztosabb edzés,amit te tartasz. Olyankor el kell indulni esőben, szélben,napsütésben is órát tartani,akkor is, ha keveset aludtatok az éjjel. Nincs kifogás ;-)” Kun-Bartos Dóri "Felépíteni az órákat, hogy azok igazán feltöltsék a kismamákat, hogy óra végén a mosolygó és elégedett anyukáktól kapjak egy tapsot, vagy apró figyelmességeket, hálát... És mindeközben folyamatosan megszerettetni a hordozást, segíteni könnyebbé, könnyedebbé tenni a babázást... Ez küldetés... Molnár Enikő egy igazán körültekintő, alaposan kidolgozott, sokrétű tudást dolgozott ki számunkra- gondolva, felkészítve minden kritikára, megelőzendő az esetleges hibákat."

Tímár Niki:

"...kiléptem a komfortzónámból és meghoztam életem egyik legjobb döntését. Az oktató képzés minden percét élveztem. Hálás vagyok, hogy megismerhettem Molnár Enikőt és a 2016 őszi képzés résztvevőit. A maminbaba oktatói létem meghatározza mindennapjaimat. Jelenleg heti 4 délelőtt mozoghatok a kisfiammal. Szinte minden héten megismerhetek egy anyukát. Sok barátom lett. Stabil kapcsolatrendszert sikerült kiépítenem hordozási tanácsadóval, szoptatási tanácsadóval, védőnővel, dúlával, gyermekgyógyásszal. Folyamatos fejlődésre sarkall. Lendületben, formában tart akkor is amikor nagyon fáradt vagyok. Mióta Maminbaba oktató lettem megint sokat mosolygok. Jól érzem magam a bőrömben."

Kinsella Dóra:

"A Maminbaba segített egy picit visszatérni a pörgős, kihívásokkal teli életemhez, ami a kisfiam mellett egy kicsit hiányzott. Kihívást jelentett megint tanulni, egy teljesen új területen megállni a helyem, közösséget kovácsolni, másokra odafigyelni és segíteni, mindezt a gyermekemmel együtt. A képzés alatt újra megtaláltam az erős, magabiztos, lehetetlent nem ismerő énemet és elvesztettem jó pár kilót. Életem legjobb döntése volt! Amennyit én beleteszek, annál jóval többet kapok tőle, az anyukákon és a közös élményeken keresztül!"


Biztos vagyok benne, hogy Neked is ilyen jó tapasztalataid lesznek a következő Maminbaba oktatóképzés után! Már csak jelentkezned kell! :-)

Írj ide: maminbaba.oktatokepzes@gmail.com

Üdvözlettel

Molnár Enikő, fitness és Maminbaba tréner, franchise tulajdonos

Maminbaba - Hordozós latin fitness
30/411-8441
www.maminbaba.hu
www.facebook.com/Hordozoslatinfitness

Maminbaba a médiában

Korábbi megjelenéseink a
teljesség igénye nélkül:
  • - az M1 Család-barát műsorában és a
     FEM3 Caféadásában is szerepeltünk
  • - Anyakanyar cikk és a film Gubás Gabival
  • - Léleksimító rádióműsorban interjú
  • - Írt rólunk a Baba Magazin, a HelloBaby és a
      Blikk Nők is

  • Érdemes megnézni a Táncos Családi Pikniken készült egyik videót.